31 Mart 2016 Perşembe

3 Adet Ücretsiz PSD Kartvizit


Bu kartvizitler bir kaç kez indirilmiş ve biz hesapta bu istatistikleri almış . Böylece, en iyi kartvizit başka koleksiyonu ile geldi . ücretsiz psd kartvizit her biri kendi benzersiz bir tema vardır ve bir sonraki iş ihtiyaçları için kullanılabilir. ücretsiz psd kartvizit Tüm bunlardan herhangi birini ve istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz anlamına gelir tamamen katmanlı ve organize Photoshop PSD dosyası ile gelir.


1. Free Business Card Template yaratıcı tasarım işlerinin herhangi bir türü için uygundur. Metin ve tasarım öğeleri tam değiştirilmesine olanak sağlar tamamen katmanlı Photoshop dosyasını dahil. hazır 300 dpi Mevcut basılmış olsun . Hem ön hem de arka görünümleri ayrı psd dosyalar olarak paketine dahil edilmiştir.
PSD Business Card Template

--------------PSD ADRESİ YÜKLEMEK İÇİN TIKLA -------


2. Yaratıcı Kartvizit PSD Template soyut , yaratıcı görünüm ve his sunan yaratıcı kartvizit PSD şablonu . Biz kolaylıkla bunu özelleştirmek için yardımcı olacaktır 10 farklı renk varyasyonları tasarladık. Kartvizit şablonu bireyler , özellikle grafikler ve web tasarımcıları her türlü barındırmaktadır.
Creative Business Card PSD Template

PSD ADRESİ YÜKLEEMEK İÇİN TIKLA


3. Kurumsal Kimlik PSD Pack 4 modern ve temiz bir tarzda tasarlanmış ücretsiz kurumsal kimlik PSD paketi. Biz antetli , kartvizit ve isim etiketi baskı şablonları dahil ettik . işletmelerin her türlü mükemmel sonuçlar elde etmek ve müşteriler , arkadaşlar ve ortaklar etkilemek için yaratıcı kurumsal paketi kullanın .
Corporate Identity PSD Pack 4

PSD ADRESİ YÜKLEEMEK İÇİN TIKLA

0 yorum to “3 Adet Ücretsiz PSD Kartvizit ”

Yorum Gönder