30 Mart 2016 Çarşamba

2016 En İyi 5 Web Tabanlı Online Oyun

Merhaba arkadaşlar sizin için web tabanlı en iyi 10 online oyunu derledik.

1 : LOL

Legend Online, Transformice gibi internet tabanlı bir oyun olduğu halde büyük ilgi görmüştür. Bu oyunda 3 karakter tarzı var. Bunlar : Savaşçı, okçu ve büyücüdür. Her karakter için farklı eşyalar bulunduran bu çevrimiçi oyun ile ilgiliki kısa bilgiler bunlardır.

2 : Transformice 

Öncelikle belirtmek isterim ki Transformice internet üzerinde oynanan bir oyun olduğu halde büyük ilgi ve dikkat çeken bir oyundur. Bu oyunda temel 2 hareket var. Peynire git, peyniri alıp deliğe götür. Peyniri deliğe ilk götürene “ First ” deniyor. Bu oyunda çoğu oyun modu bulunmakta. Bu oyundaki çoğu oyun modlarında ise “ Şaman ” adlı farelere yardımcı olan bir oyuncu bulunuyor. Şaman adlı oyuncu her el o odadaki puanı en yüksek olan oyuncudur. Tüm dünya genelinden oyuncusu olan bu çevrimiçi oyun ile ilgiliki kısa bilgiler bunlardır.

3 : Point Blank 

Point Blank, Counter Strike tarzı bir silahlı savaş oyunudur. Ancak Counter Strike gibi sanal ağ üzerinden değil, Point Blank oyunu üzerindeki oyun odalarından oynanan bir oyundur. Counter Strike gibi temel 4 ekipmanı bulunan bu bu çevrimiçi oyun ile ilgiliki kısa bilgiler bunlardır.

4 : Silkroad

Joymax firmasının üretttiği oyunun yalnızca Avrupa ve Doğu Asya’da 250 milyonu aşkın oyuncusu bulunmktadır. İstanbul ve Çin arasında yayılmış realistik bir haritada oynanan oyun boş dönemlerinızı geçirmek için hoş bir uğraş olacaktır.

5: Knight Online 


Knight Online, 1. seviyeden başlayıp 80. seviyeye kadar süren maceralarla dolu bir oyundur. Bu oyunun Wolfteam’dan hoş yanı ise aldığınız ya da oyun içindeki yaratıklardan düşürdüğünüz eşyaların süresiz olmasıdır. Tüm dünya genelinden oyuncusu olan bu çevrimiçi oyun ile ilgiliki kısa bilgiler bunlardır.

0 yorum to “2016 En İyi 5 Web Tabanlı Online Oyun ”

Yorum Gönder